Lediga tjänster

Vi letar alltid efter duktiga och drivna tandläkare, hygienister och tandsköterskor som vill arbeta och utvecklas i en givande och utmanade miljö. Om du är intresserad av att jobba på någon av våra kliniker, skicka gärna ett mail till rekrytering@dentalum.com

Dentalum logo

Dentalum expanderar och söker nu en driven Marketing Manager

Stockholm • Arbetstid: Heltid (100%)

Dentalum fortsätter sin tillväxtresa och expanderar med fler tandvårdskliniker i Sverige. Vi söker därför en driven och ambitiös person som vill växa tillsammans med oss i rollen som Marketing Manager och bli en del av vårt centrala team i Stockholm.

Läs mer & ansök

Kungsfors tandvård logo

Tandhygienist till vår fina klinik centralt i Skene

Skene • Arbetstid: Heltid (100%)

Just nu söker vi en Tandhygienist till Kungsfors Tandvård med placering i Skene. Kungsfors Tandvård är ett tandvårdsteam bestående av tandläkare, en käkkirurg och tandsköterskor.

Läs mer & ansök

Tandläkarna Stenberg Falkenberg logotyp

Tandhygienist till vår fina klinik centralt i Falkenberg

Falkenberg • Arbetstid: Heltid (100%)

Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet med en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke, som vill fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär.

Läs mer & ansök

Gylle tandvård logotyp

Tandsköterska till Borlänge

Borlänge • Arbetstid: Heltid (100%)

Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet med en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke, som vill fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. Du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös.

Läs mer & ansök

Hittar du inte jobbet du söker?

Vi är alltid intresserade av att träffa hungriga framtida medarbetare . Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort till dig.